Meny Stäng

Fiverr.com

Letar du efter ett modernt sätt att tjäna pengar på? I så fall rekommenderar vi verkligen att du överväger att använda Fiverr.com för att tjäna pengar. Det är nämligen både ett nytänkande och roligt sätt att tjäna pengar på, men samtidigt känner inte alla svenskar till denna metod, vilket gör att vi vill presentera den här. Detta bör du veta om att tjäna pengar via Fiverr.com:

Fiverr.com är en tjänst som används av människor i hela världen

Detta betyder att dina potentiella kunder förmodligen inte kommer att vara från Sverige, utan chanserna är stora att de är från andra länder. Detta är dock bra, för du begränsar inte ditt extraknäck bara till Sverige, utan kan även få många andra kunder också, vilket du inte hade kunnat få om du hade försökt tjäna pengar på annat vis.

Tjäna pengar på fiverr.com

Upplägget går ut på att man ska utföra många små uppdrag för en billig penning

Eftersom namnet Fiverr betyder ”en femma”, dvs. fem dollar. Detta motsvarar mellan 40 och 50 kronor, men eftersom de flesta uppdrag man kan ta via Fiverr inte tar så lång tid, kan man alltid anmäla sig till många av dem och på så vis tjäna mer pengar, fast inte per uppdrag.

Dock kostar inte alla tjänster som man kan utföra 5 dollar, utan priserna kan vara andra också, denna summa har satts som ett riktmärke, skulle man kunna säga.

Det man säljer och köper via Fiverr.com är tjänster av olika slag

Vilka tjänster det rör sig om är det bara din fantasi som sätter gränser för skulle man kunna säga. Några tjänster som är relativt vanligt förekommande på Fiverr.com är bland annat:

  • Översättningar av olika slag
  • Grafisk design av olika slag
  • Att ta foton av olika slag
  • Att skapa videos av olika slag

Men det finns även många, många andra sorters uppdrag som du kan ansöka om att få utföra samt utföra åt folk. Du ser alla de tillgängliga uppdragen som folk söker folk till på Fiverr.com, så för att komma igång med att tjäna pengar på detta vis är det första du ska göra att skapa ett konto på Fiverr.com.

Att skapa ett konto på Fiverr.com är helt gratis

Du betalar alltså inget för att vara medlem på denna sajt, som du kanske gör på vissa andra sajter. Du har därför absolut inget att förlora på att skapa ett Fiverr.com konto, även om du kanske från början inte vet hur aktiv du kommer att vara på sajten.

Använd dig av olika sökfilter för att hitta passande tjänster som du kan utföra åt folk

Du kan t.ex. söka efter ”Swedish” om du vill hjälpa någon som behöver hjälp med en svensk översättning eller liknande. Det finns med andra ord ingen anledning att titta igenom varenda tjänst som folk söker efter folk till. Detta skulle förstås vara onödigt tidskrävande, så gör det enklare för dig själv genom att söka efter tjänster som passar dig på ett smart sätt.

Detta gör även det lättare att vara mer aktiv på sajten, vilket ofta är en förutsättning för att man ska kunna tjäna riktigt mycket pengar. För de flesta lätta tjänster kan det nämligen förekomma en hel del konkurrens, så man tjänar mycket på att helt enkelt vara den första som ansöker om att få utföra en viss tjänst.