Meny Stäng

IQ Option

För den som fastnat för handelsformen binära optioner gäller det att hitta en bra plats att handla på, och det man då letar efter är givetvis en bra plattform med en betrodd mäklare. Det är viktigt att veta att allt sköts på rätt sätt, och att man kan lita på att utbetalningar görs som de ska, och att alla transaktioner är säkra, och naturligtvis att personuppgifter hanteras på ett säkert sätt. Utöver detta vill man naturligtvis också att kundservicen ska vara bra och lättillgänglig.

IQ Option är en av alla mäklare som finns på marknaden som erbjuder handel med binära optioner, och det är idag många som väljer just denna plattform. Det här är en mäklare med licens hos CySEC och detta innebär att mäklaren följer de lagar och förordningar som gäller i Cypern och i EU. Det gör naturligtvis att den som väljer att sköta sina affärer här kan känna sig tryggare än om man väljer att bedriva handel hos en mäklare utan licenser. För den som undrar står CySEC för Cyperns Security and Exchange Commission.

IQ-option

Att komma igång

Det är enkelt att registrera sig på IQ Option, och när man väl har registrerat sig går det snabbt att komma igång med handeln. Man fyller i några enkla uppgifter och väljer sedan om man vill börja med ett demo-konto eller ett riktigt konto. Ett demo-konto kan vara en klok start om du inte tidigare ägnat dig åt handel med binära optioner eftersom du då kan pröva dig fram lite utan att riskera några förluster. Är du däremot en van handlare vill du förmodligen komma igång med dina investeringar så snabbt som möjligt och då är det ett riktigt konto som gäller.

Väl inne i systemet med ett riktigt konto finns en meny som gör det enkelt att hitta vart pengar kan sättas in och tas ut, och efter att pengar satts in på plattformen är det enkelt att komma igång med handeln. Det är bara att välja vad man vill investera i. Tillgångarna sorteras efter vinstmarginal. Det är upp till den som ska investera om en tillgång kommer sluta över eller under en viss nivå, och när man valt vad man vill investera i är det bara att välja sluttid och därefter börjar en nervös väntan. Naturligtvis kan man ha en lång rad investeringar igång samtidigt.

Plattformen har en låg insättningsgräns, vilket gör att även nybörjare kan komma igång och handla utan problem. Minsta insättning ligger för tillfället på €10, en summa som de flesta har råd med. Minsta investering ligger på €1 vilket är väldigt behagligt för den som precis börjat investera i binära optioner.

Kundservice tillgänglig dygnet runt

Som nämndes tidigare är det för de allra flesta viktigt att det finns möjlighet att komma i kontakt med kundservice hos mäklaren, eftersom alla möjliga frågor kan tänkas dyka upp, både i början och när man ägnat sig åt handel på plattformen under en längre period. Hos IQ Option finns kundservice tillgänglig dygnet runt, och det är en internationell support som står redo att hjälpa.

Utöver en tillgänglig supportavdelning kan även IQ Option stoltsera med en hög utbetalningsgrad på upp till 90 %. Detaljerad statistik och bra mobila applikationer står också på plussidan.

Viktigt med enkelhet

Binära optioner är en investeringsform där det gäller att snabbt och enkelt kunna handla och även följa utvecklingen. Ofta är sluttiden kort, och man fattar ofta snabba beslut. Att ha en mäklare som visar utveckling i realtid är naturligtvis A och O när man ägnar sig åt den här typen av handel, något som IQ Option gör. Att kunna få tillgång till statistik på ett bra sätt är också väldigt betydelsefullt, något man alltså får hos denna mäklare.
IQ Option har utsetts till den bästa och högst betygsatta applikationen för handel med binära optioner i ett flertal länder, däribland både Frankrike och Tyskland under 2016, något som naturligtvis vittnar om hur uppskattad plattformen är. Naturligtvis lönar det sig ändå att göra research innan man registrerar sig, eftersom olika personer trivs på olika typer av plattformar, men det är ändå alltid en trygghet att många andra har valt en mäklare och blivit nöjda med plattformen.

Idag finns över 11 miljoner unika konton registrerade hos IQ Option och varje dag sker över 3 miljoner investeringar. Det vittnar förstås om hur välanvänd och uppskattad plattformen är bland investerare världen över. Känner man sig osäker på om detta är något man själv skulle trivas med finns det som sagt möjlighet att börja lite försiktigt med ett demo-konto, för att känna på hur handeln bedrivs här, och om det är en plattform man gillar. Många tycker att den är lättnavigerad och enkel att använda, men sådant varierar naturligtvis från en person till en annan, så det enklaste och bästa sättet är helt enkelt att pröva sig fram tills man hittar det man trivs bäst med.

Enkelt att förstå

Oavsett vilken mäklare man väljer är det förstås av största betydelse att man är insatt i handelsformen innan man drar igång. Som tur är innebär inte binära optioner några speciella krångligheter utan är enkelt att förstå och lika enkelt att komma igång med. Det man behöver göra är kort och gott att välja en tillgång och försöka besluta sig för om just den tillgången kommer att hamna över en viss nivå, eller om den kommer att hamna under. Fattar man rätt beslut så ger det mer pengar på kontot, fattar man fel beslut, då försvinner de pengar man satsat, men inte mer än så. Det är väldigt enkelt och koncist jämfört med många andra typer av handel och investeringar. Att sluttiden ofta är satt väldigt nära framåt i tid gör också att man snabbt ser om man lyckades eller inte med den förutsägelse som gjordes. Det gör också att man snabbt kan bygga upp en bra bas att stå på för vidare investeringar om man lyckas med sina investeringar från början. Gillar man snabba beslut och snabba resultat så är binära optioner helt klart en intressant investeringsform.