Meny Stäng

Städa garage

Är du bra på att städa och organisera? I så fall hoppas vi att du vet att detta är en talang som man faktiskt kan tjäna pengar på, då det finns många där ute som inte alls har talang eller vilja för att städa och organisera, men trots detta gillar de flesta att ha det städat och snyggt kring sig. En plats som ofta blir väldigt rörig och till och med smutsig hos många är garaget, som är en plats där man sällan röjer som man borde. Därför är just garage en plats som den som är duktig på detta med att röja, städa och göra snyggt kan erbjuda sig att ”fixa till” åt andra. För har man bara råd, är man ofta mer än tacksam för hjälp med detta!

tjäna pengar på att städa garage

Vill du kunna tjäna pengar på att städa garage är därför din första utmaning att prissätta denna tjänst rätt. Du vill å andra sidan inte att det ska vara för dyrt, för detta kan då givetvis avskräcka kunder som du annars kanske hade fått, men å andra sidan ska du förstås inte sälja din tid allt för billigt heller, för då är jobbet kanske inte värt det. Så att tänka igenom detta noga är väldigt viktigt.

Tänk dock på att det ofta kan krävas att man faktiskt ser garaget innan man kan prissätta vad man vill ta för att städa det. Olika garage kan ju trots allt vara olika stora, olika smutsiga, ha olika möblering med mera, så olika garage kan helt klart vara olika krävande att möblera. Det kan därav vara ett misstag att ge folk priser utan att faktiskt ha sett vad det är för garage de har, glöm inte det!

Att hitta kunder

Den andra utmaningen du kommer att stöta på om du vill erbjuda denna tjänst är att hitta kunder, för inte ens många som skulle vilja ha hjälp med garagestädning egentligen letar aktivt efter detta (även om vissa undantag finns, förstås), utan att man bestämmer sig för att få hjälp med detta är ofta något av en impuls. Det är därför a och o med bra marknadsföring av något slag. Helst bör du förstås annonsera så lokalt du bara kan, för vi förutsätter att du kanske inte vill resa hur långt som helst för att städa ett garage. Innan du lägger upp allt för storslagna planer för hur mycket du kommer att tjäna som garagestädare rekommenderar vi därför att du tänker igenom detta och din strategi för detta både en och två gånger, för att vara mer säker på att lyckas.

Tar du dig an riktigt stora projekt, dvs. väldigt stora garage eller väldigt stökiga sådana, kan det även underlätta om du kan ta hjälp av en kompis, familjemedlem, släkting eller liknande, för att du ska kunna fixa i ordning garaget på kortast möjliga tid. Detta i sin tur ger dig möjlighet att åta dig flera uppdrag, och de flesta som anlitar dig kommer förmodligen inte att kunna tänka sig att låta dig röja i garaget under hur lång tid som helst. Överväg därför gärna detta alternativ så fort du märker att projektet kanske är av det större slaget.